نگاهی به زندگی
 
وبلاگی تحقیقی ، اجتماعی از آنچه که در زندگی رخ می دهد .

محل درج آگهي و تبليغات
 
[ پنجشنبه بیست و سوم آذر 1391 ] [ 3:38 ] [ نگاهی به زندگی ]

این مطلب یکی از پربازدیدترین مطالب وبلاگه و همانطور که مشخصه  روزهای

نزدیک عید نورزوز نوشته شده اونم در اسفند ۱۳۸۸ .

اینو مجدد در وبلاگ قرار می دم با این تفاوت که عکس ها کاملا جدیده .

کباب کنجه با تپ تپی که  نانی محلیست

تعطیلات نوروزی در راه است و اکثر هموطنان ایرانی همراه با عوض شدن چهره

طبیعت برای شادابی روحیه اشان به دامن طبیعت رفته و گاهی اوقات غذای خود

 را نیز همان جا میل می کنند به این بهانه قصد دارم طرز تهیه نوعی کبا­ب ، معروف

 به کباب کنجه که در واقع مخصوص شهرستان لارستان (یکی از شهرستانهای

استان فارس ) هست را در اینجا بیاورم غذایی ، که به نظر بنده برای پیک نیک

 مناسب است . 

مواد لازم برای تهیه کباب کنجه لاری   

گوشت ران گاو یا گوسفند 500 گرم 

ماست چکیده 500 گرم

پیاز 2 عدد متوسط                                                        

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

ظروف و وسایل لازم جهت تهیه کباب کنجه لاری

 

کاسه برای مخلوط کردن مواد                         سیخ چند عدد                     رنده

 

طرز تهیه کباب کنجه لاری

ابتدا گوشت را به قطعات مساوی و به اندازه ای دلخواه قطعه قطعه کنید تا برای

 کباب کردن ، همزمان و یکدست کباب شوند . بعد از انجام این کار آنها را ظرفی

بزرگ (مانند یک سینی) قرار دهید و در فضای  باز محیط به اندازه ای که گوشت

 از حالت شل بودن خارج شود قرار دهید (البته در مکان ها یا فصول گرم و سرد

 مدت زمان قرار دادن گوشت در فضای باز تفاوت می کند) سپس گوشت­ها را در

 ظرفی ریخته و پیازها را روی گوشت رنده کنید و ماست چکیده را روی آن بریزید .

 مواد مخلوط شده را به مدت 24 ساعت در یخچال قراردهید تا گوشت به خوبی ترد

 ونرم شود  و ماست هم به خورد گوشت برود .

بعد از مدت زمان فوق گوشت ها را به سیخ کشیده و آن­ها را بر روی آتش زغال یا

اجاق گاز کباب  کنید . (البته کباب روی آتش زغال خوشمزه تر می­شود) .

 سعی کنید سیخ ها را چند بار بچرخانید تا گوشت­ها خشک نشوند . حتما قبل از

اینکه گوشت  خشک شود آنرا از روی آتش بردارید .

کباب کنجه لاری را بعد از آماده شدن با نان و ماست و ریحان و یا با چلو( همراه با

کره و سماق) می­توانید سرو کنید .

  امیدوارم این کباب خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

توجه : معروفیت کباب کنجه لاری در ماست دار بودن آن است و کباب های بدون

ماست را نمی­توان کباب کنجه لاری نامید .

دوستان عزیز بازدید کننده اگر سوالی داشته باشند می توانند در قسمت نظرات

مطرح بفرمایند تا پاسخ داده شود .


.: Weblog Themes By Pichak :.


تمامي حقوق اين وبلاگ محفوظ است | طراحي : پيچک
?
فروش بک لينکطراحي سايتعکس